Bananencake met bosbessen

 

Ingrediënten:

390 gram geprakte banaan

40 gram havermout

125 ml ahornsiroop

250 ml plantaardige olie

2 eieren

60 ml melk

vanille suiker

1 theelepel kaneel

 

Maak van de bovenstaande ingrediënten in een grote kom een mengsel en voeg daar aan toe:

160 gram boekweitmeel

130 gram spelt meel

3 theelepels bakpoeder

150 gram bosbessen

 

Bereiding:

Roer dit snel door het vorige mengsel en stort in een ingevette bakvorm van 20x30 centimeter.

Zet 45 minuten in een voorverwarmde oven van 160°C.

 

Bestrijk na het bakken met wat Ahornsiroop, snij in stukken en eet de cake lauwwarm.

Recepten

< terug naar overzicht

Marijke Stokking

Zandstraat 55

6065 AE Montfort

 

Tel. 0475 476 909

Email: info@marijkestokking.nl