Groenten rolletjes

Voor vier personen:

 

Ingrediënten:

2 grote courgettes

1 zoete aardappel

500 gram spinazie

1 pakje biologische tomatensaus met basilicum

1 pakje Feta

olijfolie

parmezaanse kaas

1 knoflookteen

zout en peper

 

Bereiding:

Maak een dikke puree van de zoete aardappel met de teen knoflook. Met een scherp mes dunne plakken in de lengte maken van de courgettes. Deze plakken kort grillen in een pan. De spinazie met aanhangend water kort koken en daarna goed laten uitlekken.

In een ovenschaal een scheutje olijfolie om in te vetten, daarna de tomatensaus als bodem er in gieten.

Op een snijplank de plakken courgette leggen, daarop komt een laagje zoete aardappelpuree, daarna een laagje spinazie en daarop verkruimelde Feta.

Oprollen en op de korte kant in de laag tomatensaus zetten. Probeer een schaal te vinden waar de rolletjes rechtop in passen, zodat ze niet omvallen. Bestrooi met wat Parmezaanse kaas.

In een oven van 180 graden een half uurtje bakken.

 

Serveertip:

Serveer met rijst of korte pasta en een groene salade.

 

Recepten

< terug naar overzicht

Marijke Stokking

Zandstraat 55

6065 AE Montfort

 

Tel. 0475 476 909

Email: info@marijkestokking.nl