Workshops

Kruidencursus

Maatwerk

Wil je ook weer wat dichter bij de natuur komen en kennis vergaren over wilde planten en kruiden of wil je leren koken met wilde planten en kruiden dan kun je je aanmelden voor mijn workshops en cursussen.

AANMELDEN

4 ochtendlessen van ±2:30 uur (van 10:00 tot 12:30u)

  • 3 kruiden per ochtend
  • alle behandelde kruiden zijn te gebruiken voor medische, verzorgende of voedende toepassingen
  • incl. handouts met info over de kruiden en met recepten

 

€ 100,- inclusief materialen

minimaal 4 pers. max. 8 pers.

Data van de lessen: in overleg

Voor bedrijven, verenigingen en groepen maak ik ook programma's op maat. Wil je de natuur in voor een wilde planten en kruiden excursie, een lezing over kruiden, een workshop koken met wilde planten en kruiden of een combinatie? Ik maak graag een programma op maat.

 

Neem contact op voor een vrijblijvend informatie gesprek.

Kruidvaardig

Elke maand geef ik de workshop "Kruidvaardig". Ik geef dan uitleg over 1 of 2 kruiden die op dat moment goed voor je zijn en/of die dan te oogsten zijn. Vervolgens gaan we aan de slag om met dit kruid iets te maken. Dat kan een gerecht zijn maar ook een crème of tinctuur.

 

Verder komen actuele zaken over natuurlijk leven en gezondheid aan bod. Ik laat zien hoe je ook anders kunt leven dan met voorbewerkt voedsel uit de supermarkt, hoe de natuur ons kan helpen om op een verantwoorde manier gezond te worden en te blijven en hoe wij met respect voor de natuur kunnen leven.

 

Spreekt jou dat aan dan ben je van harte welkom om samen met ons te werken aan je eigen gezonde leven op natuurlijke basis.

 

De kosten bedragen €10,-* per keer. Je kunt ook een 10-lessen-kaart kopen voor €90,-*

*excl. eventuele kosten voor ingrediënten.

De volgende
workshops zijn op:
13 oktober

10 november

Aanmelden

Marijke Stokking

Zandstraat 55

6065 AE Montfort

 

Tel. 0475 476 909

Email: info@marijkestokking.nl